Tehnologie

Informatii

 

Strungul Galaxy este un model de linie, care este prezentat ca un strung universal, ideal pentru necesitatile unei masini productive si eficiente pentru un serviciu continuu.

Datorita dotariilor sale, acesta are posibilitatea de a crea o gama larga de accesorii, de diferite dimensiuni si lungimi. Totodata, acesta este o masina rapida de schimbare a profilului produsului, care indeplineste si cele mai provocatoare criterii.

Intreg strungul poate fi descris ca fiind un pat de otel robust, care are in componenta lui o traversa frontala, precum si un mecanism mobil din fonta cenusie, care garanteaza o mare rigiditate intregului set.

De asemenea, strungul are un ghidaj precis de rulare, precum si suruburi cu bile pe toate axele, fapt care ofera garantia ca precizia de lucru si durata de viata a masinii este cea mai buna. Totodata un ax este plasat in doi rulmenti cu bile, care au un contact oblic, fiind echipate cu unsoare de umplere permanente, pentru o buna functionare.

Partea frontala a axului se incheie cu trei Morse conice, care sunt echipate cu un golmde conducere pentru centrele de strung, iar in zona de exterior se regasesc morsele cilindrice, care sunt prevazute cu o canelare, pe care anumite dispozitive speciale, precum Chuck auto-centrare, care la confruntarea cu placile din fata de prelucrare, se fixeaza.

De asemenea strungul Galaxy mare are si un convector de frecventa care reglementeaza fluent si care se transforma in ax.

preturi seo by SilkWeb